3 Unieke ideeën om stapelblokken in je tuin te gebruiken

Als je op zoek bent naar een manier om wat persoonlijkheid en stijl aan je tuin toe te voegen, kijk dan niet verder dan het stapelblokken! Stapelblokken, of muurelementen zoals ze ook bekend staan, zijn een geweldige manier om hoogteverschillen in je tuin te creëren. Dit zorgt voor een speels effect waardoor je tuin er een stuk aantrekkelijker uitziet. Er zijn eindeloze mogelijkheden als het gaat om wat je ermee kunt doen. In deze blog zullen we drie unieke ideeën voor het gebruik van stapelblokken in je tuin toelichten. Lees verder voor meer informatie!

Verhoogde bloembedden van stapelblokken

Als je niet kunt kiezen tussen een tuin met tegels of een groene tuin met veel planten, bieden stapelblokken een goede oplossing. Zo kun je genieten van het beste van beide werelden door verhoogde bloembedden te maken van stapelblokken. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van een mooie tuin met terrastegels en tegelijkertijd verschillende soorten bloemen en planten in je tuin hebben. Ook zijn verhoogde bloembedden gemaakt van stapelblokken een ideale manier om een kleine moestuin in je tuin aan te leggen!

Een vijver maken met stapelblokken

Een andere optie die niet mag ontbreken in een luxueuze moderne tuin, is een vijver. Deze kun je gelukkig zelf eenvoudig aanleggen met behulp van stapelblokken. Wat tegenwoordig een erg populaire optie is, zijn vijvers gemaakt van antraciete stapelblokken. Deze muurelementen zien wij steeds vaker terug, en passen goed bij terrastegels in dezelfde kleurnuances. Net zoals voor alle toepassingen van stapelblokken geldt, kun je kiezen voor verschillende soorten stapelblokken. Een voorbeeld hiervan is zijn strakke stapelblokken of juist de getrommelde variant die er wat ruwer en natuurlijker uitziet.

Omheiningen en muurtjes van stapelblokken

Tenslotte kun je stapelblokken of muurelementen nog gebruiken voor het maken van, je raad het al, muurtjes. Dit kun je doen in je achtertuin om bijvoorbeeld aparte segmenten in je tuin te creëren. Je kunt het ook gebruiken in je voortuin om een pad naar je voordeur af te bakenen of je voortuin te omheinen. Zoals je inmiddels in de gaten hebt, zijn de toepassingen van stapelblokken in je tuin eindeloos.

Stapelblokken kopen

Zoals we eerder al zeiden, zijn er verschillende soorten en kleuren stapelblokken te koop. Welke het beste bij jou en je tuin past, kan afhangen van een aantal zaken. Zo kun je ervoor kiezen de kleur van je huidige tegels of nieuwe tegels mee te nemen in je besluit. Daarnaast zijn er verschillende stijlen stapelblokken beschikbaar. Dit kan om strakke stapelblokken gaan met een modern uiterlijk, of ruwere muurelementen die de natuurlijke elementen in je tuin goed tot zijn recht laten komen.

Vrouw Die Bruine Mand Met Gele Bloemen Houdt

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *