8 unieke manieren om geld te verdienen

In de eerste plaats heb ik dingen uitgesloten waarvoor een aanzienlijke opleiding nodig is om ze uit te voeren. Bijna iedereen kan bijna altijd een poging wagen om een van deze dingen te doen. Ze zijn misschien niet erg goed, maar je kunt ze wel en goed geld verdienen is daarmee zeker mogelijk.

Er zijn een heleboel dingen die je kunt doen als je gespecialiseerde vaardigheden hebt: muziekvideo’s opnemen en ze op YouTube zetten, smartphone-apps schrijven, wisselgeld van de bank halen en zeldzame munten zoeken, enzovoort. Voor het grootste deel sluit ik deze dingen uit en houd ik het bij dingen die je vrij snel kunt doen met alleen een online gids of twee om je te helpen als je begint.

Ten tweede heb ik dingen uitgesloten die veel apparatuur vereisen die je misschien niet hebt. Je zou misschien wat geld kunnen verdienen als je een 3D printer hebt, bijvoorbeeld, maar veel mensen hebben dat niet. Ik heb bijvoorbeeld een vriend die geld heeft verdiend met het afdrukken van miniaturen met een 3D-printer, maar dat is voor de meeste mensen niet toegankelijk. Als je een vliegtuig hebt, bijvoorbeeld, zou je mensen mee kunnen nemen op vliegreisjes om geld te verdienen – maar wie heeft er een vliegtuig? Voor sommige van de onderstaande dingen heb je wel een paar apparaten nodig, maar die zijn of heel goedkoop of het zijn dingen die mensen al hebben.

Ten derde heb ik ook locatiegebonden dingen uitgesloten. Bijvoorbeeld, in de streek waar ik opgroeide, jaagden mensen op geodes om wat bij te verdienen. Ze jaagden ook op morieljes, iets waar ik me nog steeds mee bezig houd. Die dingen vereisen echt dat je in specifieke gebieden bent om ze te kunnen doen, dus die laat ik ook buiten beschouwing.

Klaar om een nieuwe hobby op te pakken en er een paar centen mee te verdienen? Laten we het doen! PS: Mocht dit niet genoeg tips zijn, check dan Fabmagazine voor nog meer tips.

1. Maak zelfgemaakte films.

Het enige wat je echt nodig hebt om een cool en gedenkwaardig filmpje te maken dat perfect is om een YouTube-sensatie te worden, is een camera en een leuk idee. Je hebt geen rekwisieten nodig. Je hebt geen perfect script nodig. Je hebt alleen een camera en een goed idee nodig, verder niets.

Geloof me, alles vliegt. Er zijn video’s van katten die schattig zijn. Er zijn video’s van een man verkleed als Batman die gewone vader dingen doet. Er zijn oneindig veel video’s van slimme verborgen camera situaties. Er zijn video’s van waterballon streken. Al deze zijn in het verleden een hit geweest.

Uiteindelijk is alles wat je nodig hebt een leuk idee en een ruwe visie van hoe het te zetten in een video. Zet de camera aan, laat het gebeuren, upload het naar Youtube, en deel het met je vrienden. Het zal waarschijnlijk nergens heen gaan… maar misschien ook wel.

Je zult het echter nooit weten, totdat je een middag met een camera hebt doorgebracht om een video te maken.

2. Neem een podcastserie op.

Podcasts kunnen ongelooflijk leuk zijn, zowel voor de luisteraar als voor de opnemer. Ik heb vaak aan beide kanten van de vergelijking gestaan en beide zijn plezierig.

Het enige wat je echt nodig hebt om je eigen podcast op te nemen is een computer en een microfoon. Je kan er zelfs een opnemen met enkel je smartphone als het een eenvoudige soloprogramma is zonder veel montage.

Je kunt je podcast gratis hosten met BuzzSprout als je net begint, en dan upgraden naar andere plannen als je podcast populair wordt. Natuurlijk, wanneer het populair wordt, kun je er geld mee gaan verdienen.

Geld verdienen met een podcast is een beetje lastig, maar eens je zelf een publiek begint te verzamelen, kan je de mogelijkheid bekijken om lid te worden van een podcast-netwerk, dat vaak dient als een collectief voor het vinden van en onderhandelen met adverteerders met als doel geld in te zamelen.

Niet alleen dat, podcasting is een geweldige manier om betrokken te raken bij de online gemeenschap van welk onderwerp dan ook.

3. Een tuin aanleggen.

Een moestuin aanleggen is een heel leuke en boeiende hobby. Het is geweldig om een stuk grond te nemen, er wat zaadjes in te planten, die grond te verzorgen door onkruid te verwijderen en voedingsstoffen toe te voegen, en de planten te zien groeien en fruit en groenten te zien produceren. En dat niet alleen, als je heirloom variëteiten gebruikt, kun je de zaden bewaren en ze het volgende seizoen opnieuw planten.

Dus, hoe levert dit geld op? Ten eerste kunt u het voedsel meenemen en zelf opeten, waardoor u de kosten van maaltijden of maaltijdingrediënten elimineert en het geld in uw zak houdt. Je kunt ook de extra’s meenemen en verkopen. Zet wat je te koop hebt op Facebook of neem het mee naar een boerenmarkt. Zet ze op een tafel voor je huis met een pot en een “neem wat je nodig hebt, betaal wat je kunt” kaart. Kijk of je de extra’s kunt verkopen aan plaatselijke kruideniers. Je krijgt het idee.

Natuurlijk, hoe groter de tuin, hoe meer voedsel je produceert, en hoe meer voedsel je produceert, hoe groter de opbrengst. Het gaat erom hoeveel plezier je aan de hobby beleeft en hoeveel tijd en energie je bereid bent erin te investeren.

4. Bak wat brood of maak een ander handgemaakt goed en neem het mee naar de boerenmarkt.

Op onze plaatselijke boerenmarkt verkopen veel kraampjes meer dan alleen verse producten. Er zijn ook mensen die hun verse bakproducten uit eigen keuken verkopen, hun eigen zelf ingemaakte conserven en jam en gelei, enzovoort.

Het punt is, ik heb al die dingen in mijn eigen keuken gemaakt. Ik heb ontelbare zelfgebakken broden gebakken. Ik heb vele potten jam en gelei gemaakt. Ik heb zelfgemaakte salsa gemaakt. Ik heb handgemaakte zeep gemaakt. Ik heb zelfgemaakte waszeep gemaakt. Ik zou al die spullen zonder problemen op een boerenmarkt kunnen verkopen.

Uiteraard moet je de regels van je lokale boerenmarkt controleren met betrekking tot wat je zelf kunt maken en mag verkopen, maar het is zeker een kans voor jou als je het leuk vindt om dit soort dingen thuis te maken.

5. Speel een gratis videospelletje en stream het.

Er zijn een heleboel gratis computerspellen en goedkope videospellen die er zijn, zoals League of Legends en Defense of the Ancients 2 (Dota 2), die ongelooflijke gameplaydiepte en plezier bieden. Ze trekken ook een verrassend groot online kijkerspubliek aan, mensen die het gewoon leuk vinden om af te stemmen en mensen te zien spelen en hun commentaar te horen via sites zoals Twitch.

Als je graag videospellen speelt, stream ze dan! Je kunt streaming vrij eenvoudig instellen vanaf een Xbox One, een PS4 of een pc en je games streamen. De mogelijkheid is ingebouwd in de consoles; je kunt OBS gratis krijgen om vanaf je computer te streamen. Je kunt ook commentaar opnemen terwijl je speelt als je een microfoon hebt en, in mijn ervaring, is dat de beste manier om een publiek op te bouwen door leuk commentaar te geven terwijl je speelt.

Een goede strategie is om gewoon nichespellen te spelen die als klassiekers worden beschouwd en veel grapjes te maken tijdens het spelen, net alsof je met je vrienden aan het spelen bent. Denk eraan, je hoeft niet competitief vaardig te zijn, gewoon interessant.

6. Maak foto’s en verkoop er een aantal aan stockfotografie-sites.

Voor veel mensen is het maken van foto’s van mensen, voorwerpen en de natuur een heerlijke manier om een middag door te brengen. Misschien heb je al geïnvesteerd in wat fotoapparatuur en misschien heb je er zelfs van gedroomd om het professioneel te doen, maar ben je er nooit in geslaagd om die hoek om te slaan.

Dit is een perfecte situatie voor stockfotografie. Maak gewoon interessante foto’s en upload ze naar een stockfotografie-site zoals StockPhoto. Zij zorgen voor de rest. Na verloop van tijd zullen sommige van je foto’s worden verkocht en gebruikt in publicaties en op andere plaatsen en wanneer dat gebeurt zul je een beetje inkomen verdienen.

Er zijn vele, vele diensten voor dit online – Shutterstock, BigStockPhoto, enzovoort. Bijna allemaal hebben ze regelingen voor fotografen om hun beelden te verkopen.

7. Begin een blog over een onderwerp dat je leuk vindt en zet er wat advertenties op.

Waar ben je gepassioneerd over? Wat windt je op? Wat vind je leuk om te doen en over te praten? Dat zijn de dingen die een geweldige blog zouden maken.

Het is vrij eenvoudig om er een te beginnen met een dienst als Blogger, WordPress, of Squarespace. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden, een sjabloon kiezen en beginnen met schrijven. Ik raad je aan om je bij elk artikel op twee dingen te concentreren – zorg dat het informatief is en dat het onderhoudend is. Ik vind dat artikelen die erin slagen om beide te doen, het mengen van informatie met interessante anekdotes en verhalen, zijn degenen die me grijpen, ongeacht het onderwerp.

Dus, hoe kun je hier geld verdienen? Er zijn vele manieren. U kunt advertenties op de site zetten met Adsense. Je kunt affiliate links naar Amazon op de site zetten. Als je veel geschriften hebt, kun je ze bundelen in een ebook. Je kunt de blog ook gebruiken om andere dingen die je doet te promoten, zoals de andere ideeën in dit artikel.

Elk van die dingen heeft de mogelijkheid om je wat echt geld te verdienen.

8. Maak ambachten en verkoop ze op Etsy.

Heb je een bepaalde ambachtelijke vaardigheid die je graag zou willen delen met anderen? Misschien ben je goed in schetsen en kun je voor mensen op maat schetsen maken van foto’s. Misschien ben je een goede fantasiekunstenaar (zoals deze oude vriend van mij) en zou je graag wat van je kunst verkopen. Misschien maak je handgemaakte metalen borden of sleutelhangerhanger fobs. Misschien vind je het leuk om sjaals te breien.

Wat het ook is dat je graag maakt, je kunt het verkopen op Etsy.

Het is vrij eenvoudig om een winkel te openen op Etsy; je hoeft alleen maar jezelf te registreren en een paar artikelen te noemen die je verkoopt, samen met foto’s van die artikelen en een redelijke prijs ervoor. Beschrijf die items goed en mensen die op zoek zijn naar interessante decoraties of items om te kopen zullen het vinden.

Gerelateerd: Hoe geld te verdienen met de verkoop van handgemaakte items op Etsy

Niet alleen dat, als je eenmaal items op Etsy hebt staan, kun je ze ook elders bespreken. Post deze items op Facebook zodat je vrienden ze kunnen zien en deel ze op andere discussieforums waar je aan deelneemt met betrekking tot je hobby.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *