De eigenschappen van een dames fietstas

Als je regelmatig op de fiets zit en veel boodschappen of andere spullen mee wil nemen, is een fietstas heel praktisch. Je kunt een mandje op je stuur hebben, maar een fietstas is toch praktischer. Het is ook veiliger, omdat de tas aan het bagagerek van je fiets vast zit. Er zijn vele soorten fietstassen verkrijgbaar en van allerlei verschillende merken. Bepaalde tassen zijn universeel en dus zowel voor dames als voor heren te gebruiken. Vaak hebben ze een neutrale kleur. Deze zijn vaak zwart. Het zijn praktische tassen, maar als vrouw is het natuurlijk leuk om een tas te kopen die specifiek voor vrouwen gemaakt is. Met een mooie dames fietstas kom je goed voor de dag en zullen mensen in je omgeving je complimenteren met je mooie, grappige of praktische tas. Op veel fietstassen zit een reflectiemateriaal, zodat je in het donker beter opvalt.

 

Motieven op dames fietstassen

Wat vooral opvalt aan dames fietstassen is dat ze verkrijgbaar zijn in heel veel verschillende vrolijke motieven. Je kunt de meest grappige dames fietstassen tegenkomen in het straatbeeld. Als je fan bent van Delfts-blauw kun je een Delfts-blauwe fietstas kopen. Er zijn tassen met fleurige bloemen erop of met pantermotief. Je kunt ook overwegen een dames fietstassen met koeienmotief te kopen. Erg leuk als je zelf koeien hebt of ze gewoon grappig vindt om te zien. Vaak zijn de dames fietstassen ook in vrolijke en vrouwelijke kleuren verkrijgbaar. Ook de vorm van de tas is vaak duidelijk op dames gericht. Ze zien er dan uit als een handtas, maar met dat verschil dat je ze aan de fiets vast kunt zetten. Er zit vaak ook een hengsel op, zodat je ze op de plaats van bestemming makkelijk mee kunt nemen. De haken kun je praktisch in de tas opbergen, zonder dat je daar last hebt.

 

Dubbele fietstassen

Naast de enkele fietstassen die je na de rit van de fiets afhaalt en meeneemt, zijn er ook praktische dubbele fietstassen voor dames in omloop. Ook deze fietstassen zijn er in geweldige motieven. Bij bepaalde fietstassen kun je zelfs de fietsbel en het zadeltasje in hetzelfde motief kopen. Zo ben je helemaal in stijl. Het voordeel van dubbele dames fietstassen is dat er vaak een uitsparing is om bijvoorbeeld een kinderzitje aan vast te zetten in het midden. Zo heb je en heel veel ruimte om spullen mee te nemen en je kunt je kind achterop vervoeren. Let er wel op dat of de tas ook geschikt is voor de e-bike als je die hebt.

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *