Dit is wat een online medium voor je kan betekenen

Vooral als je je niet zo prettig voelt kan het helpen om een medium in te huren. Maar wat is een medium eigenlijk? Een medium is eigenlijk een ander woord voor een helderziende. Dit is eigenlijk een tussenpersoon tussen het onzichtbare en het fysieke. Er wordt gezegd dat ze een zesde zintuig hebben waardoor ze beelden, gebeurtenissen of situaties voor zich zien als filmpjes. Ze kunnen dingen aanvoelen van het heden, verleden en toekomst. Veel mensen willen vaak weten wat er in de toekomst met ze gaat gebeuren. Veel mensen gaan naar een Online medium omdat ze onzeker zijn over hun toekomst. Ook kan het zijn dat je contact wil leggen met iemand die overleden is.

Wel of niet in geloven

Een medium of helderziende is alleen niet voor iedereen. Het is namelijk niet iets wat je zomaar kan zeggen of het wel of niet waar is. Je moet er dus wel in geloven om het te laten werken. Maar er zijn ook mensen die naar een medium gaan omdat ze simpelweg gewoon nieuwsgierig zijn naar wat het precies inhoudt ondanks dat ze er misschien niet echt in geloven. Je moet er in ieder geval wel voor open staan, anders gaat niet zo goed werken.

Een ander soort therapie

Eigenlijk kun je het inhuren van een medium ook wel zien als een ander soort therapie. Je kunt namelijk voor één keer naar een medium gaan maar dit kun je bijvoorbeeld ook wekelijks doen. Dit wordt bijvoorbeeld ook gedaan door mensen die nog in contact willen komen met iemand die er niet meer is. Maar ook kan het helpen voor mensen die niet zo lekker in hun vel zitten. Als ze zien dat het in de toekomst allemaal wel goed komt, gaan ze hier ook in geloven waardoor ze weer beter in het leven gaan staan.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *