Facilitaire benodigdheden en huishoudelijke artikelen voor bedrijven

Binnen bedrijven richt de facilitaire dienstverlening zich op het helpen organiseren en uitvoeren van huishoudelijke taken als schoonmaken, plegen van onderhoud aan gebouwen en het controleren en bijbestellen van de voorraad. Facilitaire dienstverlening is vaak een niet-kernproces. Een niet-kernproces draagt bij en biedt ondersteuning aan het kernproces van een bedrijf. Een veilige, schone en gezellige werkomgeving is waar de meeste mensen blij van worden. Blije medewerkers zijn het visitekaartje van een bedrijf en dragen zodoende bij aan het verwezenlijken van het kernproces van een bedrijf.

Facilitaire benodigdheden, zoals huishoudelijke artikelen, toebehoren voor magazijnen, veiligheidsartikelen en artikelen voor in de bedrijfskantines zijn nodig voor het voeren van facilitaire dienstverlening. Deze artikelen dragen allemaal bij aan het creëren van een fijne werkomgeving voor de medewerkers en klanten. Facilitaire toebehoren variëren van EHBO-artikelen tot brandblussers, van reinigingsmiddelen tot stofzuigers, van broodroosters tot koffiezetapparaten en van hartige- en zoete snacks tot (alcoholvrije) dranken.

Het wordt aangeraden om een magazijn slim en overzichtelijk in te richten. Producten die in dezelfde categorie vallen, worden naast elkaar of onder elkaar geplaatst. In een oogopslag kan er vervolgens worden bepaald welke etenswaren of dranken voor de vrijdagmiddel en lunchpauzes moeten worden besteld of hoeveel tork rollen, handzeep en welke andere schoonmaakmiddelen besteld moeten worden om de algemene hygiëne binnen het bedrijf te waarborgen. Facilitaire toebehoren zijn veelal samen en overzichtelijk bij partijen zoals N&N Partners te bestellen. Door het plaatsen van een grote order bespaar je een hoop tijd en (verzend)kosten. Met het plaatsen van een grote order ontvang je soms korting. Daarnaast worden alle producten die je nodig hebt voor het voeren van een goede facilitaire dienstverlening gezamenlijk geleverd. Ook dit proces draagt bij aan en ondersteunt het kernproces, de bestaansreden, van je bedrijf.

 

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *