Geef jouw kamer een nieuwe uitstraling met deze vijf tips

Staat jouw huis er al jaren hetzelfde bij? En wil je weleens wat anders? Begrijpelijk! Een mooie nieuwe lamp of een mooi schilderij kan al een hele andere uitstraling geven aan jouw kamer, maar heb je weleens aan deze dingen gedacht?

Veel mogelijkheden voor op muren

Er zijn oneindig veel mogelijkheden om van jouw muur een echte eyecatcher te maken. Zo kun je natuurlijk kiezen voor een mooie nieuwe kleur verf of lambrisering. Maar wist je dat het ook heel goedkoop kan? Bij veel winkels zijn proefstukken van behang gratis. Verzamel een paar verschillende en plaats ze in een mooie lijst. Dit geeft een creatief effect en het is makkelijk verplaatsbaar. Ook het plaatsen van planken en lijsten geeft een mooi effect!

Durf jij wat te doen met jouw plafond?

De meeste kamers hebben een wit plafond, maar wist je dat een kleurtje ook helemaal niet verkeerd hoeft te zijn? Geef jouw plafond een mooie kleur en zie hoe uniek de uitstraling van jouw kamer zal zijn!

Een nieuwe vloer

Een vloer is vaak een van de dingen die het snelste opvalt in een kamer. Vooral een met een mooi patroon. Heb je bijvoorbeeld weleens gedacht aan visgraat laminaat? Dit laminaat geeft een karakteristieke uitstraling aan jouw kamer en je zult er gegarandeerd complimenten mee krijgen! Een andere soort vloer die karakter mee geeft aan jouw kamer zijn houten vloeren. De prijs is wat hoger dan van andere vloeren, maar het resultaat mag er dan ook zeker zijn!

Meubels en accessoires

Deze mogen natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Een nieuwe bank, stoel of zelfs lamp kan een groot verschil maken in jouw kamer. Als je graag wilt dat een bepaald meubelstuk de aandacht trekt, zorg er dan voor dat de kamer relatief rustig is en juist dat meubel een opvallende kleur heeft. Wat ook veel doet met de kamer zijn printjes. Kies eens een mooi wand- of vloerkleed met een printje om een beetje pit aan de kamer te geven.

Wees creatief!

Al deze tips zijn natuurlijk heel leuk. Maar nóg leuker is het zelf maken van dingen in jouw huis. Geef een oud meubel een lakje verf of niet een nieuwe stof op die stoel. Gegarandeerd dat je er complimenten over krijgt! Succes!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *