Goud: de beste vriendin van iedere vrouw

Wacht, diamanten nemen toch al sinds jaar en dag die plek in? Ach ja, tijden veranderen. En het is natuurlijk volledig afhankelijk van de persoon.

 

Want hé, kom op, we gaan toch niet van de gelegenheid gebruik maken om alle vrouwen over één kam te scheren? Dat is pas discriminatie! Bovendien is er niks mis met het begeren van goud of diamanten. Dat hoeft namelijk helemaal niet te betekenen dat je een hele hoge pet op hebt van jezelf maar dat je wel gezegend bent met een onberispelijke smaak en een gevoel voor stijl. Met gouden sieraden – al dan niet voorzien van diamanten – maak jij jouw killer looks helemaal af! Maar van welke eyecatchers wil jij dan het liefste gebruik maken? Hieronder hebben we de populairste voor je in kaart gebracht.

Ringen

Een sprookje begint vaak met een ring – of die speelt er meestal een belangrijke rol in. Nee, we hebben het hier niet over The Hobbit of The Lord of the Rings maar over een liefdesverhaal. Even wat ruimer denken, lieve lezer! Want leeft dat stelletje niet nog lang en gelukkig nadat één van hen op de knie is gegaan om de hand van zijn of haar geliefde te vragen? Nou, daar komt vaak genoeg een ring bij kijken. En die is vaak genoeg nog van goud ook.

 

Uiteraard kun je kiezen uit een volledig glad exemplaar of eentje met een bijzonder reliëf erin. Diamanten of robijnen erop? Dat is ook mogelijk! Eén of meerdere stenen kunnen jouw perfecte ring sieren. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor trouw- of verlovingsringen. Ook voor andere mijlpalen of een cadeautje voor jezelf is het perfecte sieraad verkrijgbaar.

Kettingen

Minstens zo persoonlijk als een ring is een ketting. En dat komt vaak door de hanger, die uit verschillende voorwerpen kan bestaan. Bijvoorbeeld de naam van de drager of juist die van zijn of haar geliefde. Nog unieker? Doen we even! Want ook een vingerafdruk kan in de hanger verwerkt zijn. En wat te denken van een cilinder waar de as van een dierbare in zit? Ook het bloed van je geliefde kun je hierin stoppen, zodat die ene speciale persoon in je leven altijd bij jou is.

Oorbellen

Echte sier maak jij met gouden oorbellen! En dat doe je op de manier die jou uitkomt. Afhankelijk van de grootte en jouw haardracht kunnen die namelijk geheel of grotendeels verscholen gedragen worden. Verder heb je een scala aan vormen en ontwerpen om uit te kiezen. Het ene model druk je vast in je oorlel, het andere draag je om de buitenkant van je oorschelp. Een intiem sieraad of een fashion statement? Dat mag jij helemaal voor jezelf bepalen!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *