Help, de koffer is te klein

In de krant van vandaag staat een stuk over zwarte zaterdag. De dag waarop de hele wereld in de auto schijnt te stappen voor vakantie. Met zijn allen in de hitte in de file staan. Ik heb het ook vaak genoeg gedaan, maar dit jaar had ik daar geen zin in. Deze keer heb ik samen met mijn gezin gekozen voor een vliegvakantie naar Spanje. We gaan naar een mooi all-inclusive-park, direct gelegen aan het strand. Ideaal voor mij en mijn vrouw en onze twee tieners. En dit jaar ligt voor ons geen zwarte zaterdag, maar een relaxte vliegreis in het verschiet.

Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/tommy-hilfiger-ondergoed 

De enige uitdaging bij zo’n vliegreis is het feit dat al je kleding in je koffer moet passen en ik moet eerlijk zeggen dat is wel passen en meten. De kleding die ik wil meenemen lukt wel, maar ik ben gek op herenschoenen en ik heb er ontzettend veel voor allerlei gelegenheden. De keuze voor welke schoenen ik wil en kan meenemen is erg moeilijk. Kijk, ik wil stevige wandelschoenen meenemen voor als we stadjes en dorpjes gaan verkennen. Je loopt ongemerkt toch heel wat af. Daarnaast wil ik gympen meenemen voor als ik ga tennissen of hardlopen. En ik heb een apart paar golfschoenen want er is daar ook een supermooie golfcourse in de buurt. Voor als ik naar het strand ga wil ik slippers mee die nat kunnen worden en ik dacht aan aparte sandalen voor als ik op de boulevard wat wil rondslenteren. Oh ja en last but not least natuurlijk nette herenschoenen voor als we ’s avonds uit eten gaan.

Uitgelicht: https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-ondergoed 

De grootste uitdaging van onze vakantie dit jaar…

De schoenen staan allemaal netjes op een rijtje naast mijn koffer en ik heb helaas geconstateerd dat ze er niet allemaal in passen. Dat is flink balen. Bovendien wordt mijn koffer met al die schoenen erin ook nog eens veel te zwaar. Mijn zoon hoorde ik ook al mopperen, om over mijn vrouw en dochter maar te zwijgen. Die twee hebben een nog groter probleem. Goed, terug naar mijn koffer. Ik zal een keuze moeten maken. Ik besluit de wandel- en golfschoenen thuis te laten en alleen de gympen mee te nemen. Ik ga nog een paar nieuwe sandalen kopen die ook nat kunnen worden en ik neem één paar nette schoenen mee. Dan moet het wel lukken. En volgend jaar misschien toch maar weer met de auto op vakantie, en dan niet op zwarte zaterdag.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *