Het antwoord is altijd een volmondig ‘Ja!’ in Nijmegen

En als dat gewoon je stekkie is, waarom zou je dan nog ergens anders heen willen om te gaan trouwen met de liefde van je leven?

Afgezien van de schoonheid van de Gelderse stad, heb je er misschien wel een bijzondere connectie mee. Misschien hebben je geliefde en jij elkaar er wel ontmoet! Des te meer reden om het grote feest hier plaats te laten vinden. Het liefst dichtbij een plek die veel voor jullie betekent. Of juist daar wat verder vandaan, zodat dat specifieke stukje Nijmegen echt van jullie kan blijven. Gelukkig zijn er in en om de stad vele prachtige alternatieven te vinden. Een beetje zoeken en je zult merken dat ze voor het oprapen zijn! Door af te gaan op jullie persoonlijke wensen en voorkeuren, vinden jullie al snel een decor dat perfect bij jullie past. Ga dus maar eens gauw kijken welke trouwlocaties in Nijmegen er allemaal zijn en houd daarbij onder andere de volgende criteria in jullie achterhoofd.

Gastenlijst

Hoe groot wordt die precies? Want je moet wel een locatie hebben die ditzelfde aantal mensen aankan. Gezelligheid is één ding maar wanneer het drammen wordt, is de sfeer het eerste dat verdwijnt. Gevolgd door de genodigden zelf! Besef wel dat de grootte van een locatie ook een verhoogde prijs met zich mee kan brengen. Dus houd wel een paar opties achter de hand, zodat je altijd een plek kunt uitkiezen die volledig past bij je budget. Gelukkig is dat doorgaans niet moeilijk, aangezien Nijmegen een stad is waar alles kan!

Aankleding

Een trouwlocatie die helemaal bij jullie past vinden is één ding. Maar de puntjes op de i? Specifieke kleuren en materialen? Verlichting? Wellicht een complete aankleding volgens een bepaald thema? Mocht dat echt belangrijk voor jullie zijn en je de gehele achtergrond naar je hand wilt zetten, dan moet je wel vragen naar de mogelijkheden bij het bestuur van de plek die jullie willen boeken. Wat wel en niet kan moet direct helder zijn, zodat jullie gemakkelijker een keuze weten te maken.

Route

Lief dagboek, de bruiloft was helemaal geslaagd… afgezien van het feit dat de meeste gasten geen idee hadden hoe ze de plek moesten vinden.

Dat wil je natuurlijk niet hoeven te noteren. Maak daarom een uitgebreide routebeschrijving, zeker wanneer er veel mensen van buiten Nijmegen komen en de locatie zich ietwat buiten het centrum bevindt. Wees slim en vermeld er meteen bij hoe je er moet komen vanaf de dichtstbijzijnde haltes, perrons en stations. Evenals waar de parkeerplekken zijn voor de mensen die met eigen vervoer komen.

Zo kan niets of niemand de mooiste dag van jullie leven nog in de weg staan!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *