Het plan vervolgen

De vorige keer vertelde ik al dat ik alvast wilde knutselen voor Kerst. Ik ga in ieder geval de Hue lampen kopen, die geven het gewenste lichteffect waar ik op hoopte! Ook ben ik al begonnen aan het houten bord, maar het is veel meer werk dan ik dacht. Het hout schuren en lakken en het zagen duurt vrij lang. Daarom heb ik voor hele vette houtsnijwerken een bovenfrees besteld!

Aankleding van het huis

Mijn huisje miste nog wat gezelligheid en ik besloot om nieuwe kussens te kopen. Die heb ik op de bank neergelegd en dat ziet er al veel knusser uit. Daarnaast zag ik een mooie plaid, dus die ging ook het winkelmandje in. Het wordt over enkele weken vast weer wat kouder en dan kan ik lekker onder de plaid kruipen met een kop thee. Waar ik ook heel blij mee ben zijn de kaarshouders. Ik heb een paar uitgezocht met verschillende kleuren en patronen. Deze heb ik op de tafel in de woonkamer gezet zodat ik ’s avonds gezellig kaarsjes aan kan steken! Heerlijk om ’s avonds in mijn hamam badjas met deze sfeer te zitten.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *