Hoe verkoop jij je woning in Rotterdam?

Wil jij je huis verkopen en woon je in de omgeving van Rotterdam? Neem dan eens contact op met het team van Zelfwoonhuisverkopen. Zij hebben reeds jarenlange ervaring in het aankopen en verkopen van vastgoed. 

Als jij aan het nadenken bent om je huis verkopen in omgeving Rotterdam, dan komt er een hoop informatie op je af. Misschien heb je er weleens over nagedacht om zonder tussenkomst van een makelaar je huis te verkopen? 

Zo zijn er bijvoorbeeld mensen die hun huis op Marktplaats aanbieden. Dit scheelt zomaar een paar duizend euro aan commissie voor de makelaar. Maar wellicht is goedkoop dan duurkoop. Gezien je niet dagelijks een huis verkoopt kun je je zomaar vergissen in de juiste verkoopstrategie. 

Professionele ondersteuning tijdens de verkoop

Bij Zelfwoonhuisverkopen is dit anders en word je volledig ondersteund in dit proces. Hoe werkt het precies? Als eerste neem je contact op en komt iemand van het team van Zelfwoonhuisverkopen bij je langs om je woning te bezichtigen en te bekijken. 

Zij hebben wekelijks deze bezichtigingen en kennen de markt heel goed. Ze zijn actief door heel Nederland dus ook zeker in jouw eigen regio. Op basis van de bezichtiging wordt er een advies gegeven hoeveel je huis op dat moment waard is. Maar naast de prijs letten ze goed op alle andere wensen en eisen die je stelt bij de verkoop van je woning. 

Zo denken ze creatief mee met het vinden van de juiste oplossing. Wil je bijvoorbeeld je huis verkopen en een tijdje terughuren? Of wil je juist snel verkopen en alvast een voorschot op de prijs ontvangen? Er is meer mogelijk dan je denkt en Zelfwoonhuisverkopen maakt het mogelijk. 

Afhandeling van het papierwerk

Als de prijs besproken kun jij verder in de luie stoel plaatsnemen, want zij verzorgen de promotie en alle administratie. Je huis komt dan namelijk in de “stille” verkoop zoals dat wordt genoemd. Op de achtergrond gaat Zelfwoonhuisverkopen namelijk opzoek naar de beste koper die akkoord gaat met de voorwaarden die jullie al voor die tijd hebben opgesteld. 

Wordt het huis verkocht? Dan regelt Zelfwoonhuisverkopen alle administratie en stukken na het verkopen eigen woning als bijvoorbeeld het opstellen van het voorlopig koopcontract. Ook regelen zij het contact met de notaris en wordt alles netjes afgehandeld. 

Interesse?

Het voordeel voor jou? Dat lijkt ons duidelijk. Een mooie prijs voor jouw woning en je hoeft geen makelaarskosten te betalen. Dat is toch de ideale ontzorging waar iedereen op zoek naar is? Ben je geïnteresseerd geraakt? Neem dan eens een kijkje op hun eigen website. 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *