Hypnosetherapie, hoe werkt dat?

Wellicht heb je er wel eens van gehoord, maar wanneer jij je laat behandelen door middel van een hypnosetherapie, dan word je in principe in een soort trance gebracht. Door de hypnose wordt in principe je onderbewustzijn geactiveerd, waardoor we anders kunnen worden geprogrammeerd. Je kunt het eigenlijk het beste vergelijken met een moment waarop je volledig verzonken bent in bepaalde gedachten. Hierbij kun je denken aan het staren naar het oneindige of het kijken van televisie. Je bent dusdanig afwezig, dat je niets of niemand meer hoort.

Wat is hypnosetherapie?

Wanneer je aan de slag gaat met hypnotherapie, dan hoef je niet bang te zijn dat het niet wetenschappelijk onderbouwd is. Hypnotherapie is dat namelijk wel degelijk. Het is een soorten van therapie die wordt gebruikt om eventuele klachten, zowel lichamelijk als geestelijk te kunnen behandelen. Dit gebeurt doordat je onderbewustzijn wordt geactiveerd, waardoor de behandelaar een stuk gemakkelijker de vinger op de zere plek kan leggen. Wat we vaak zien, is dat vooral mensen met mentale problemen kiezen voor een hypnotherapie Sessie. Hierbij moet je denken aan zaken zoals angst, depressie en ook slaapproblemen in combinatie met vaak stress. Wat er gebeurt, is dat je tijdens een behandeling in een soort van trance wordt gebracht. Toch maak je wel alles heel bewust mee en blijf je uiteraard ook gewoon volledig bij bewustzijn. 

Waarom kiezen voor hypnotherapie?

Wil jij graag weten waarom het goed is te kiezen voor een hypnotherapie, dan is het belangrijk te beginnen bij het begin. Je zorgt er namelijk voor, dat je één wordt met de gevoelens die jij onbewust met je meedraagt. Vaak zitten ze diep verstopt, omdat jij jezelf er niet aan wilt herinneren. Ontzettend zonde, want alleen op deze manier kun je er namelijk voor zorgen dat je het een plekje geeft. Door te praten met iemand, zal je merken dat je ontzettend snel vooruit gaat en je zelfvertrouwen stijgt. Dus twijfel jij op hypnotherapie is voor jou is, neem dan eens een kijkje op de website van Hypnos en bekijk de verschillende mogelijkheden.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *