Iets slimmer aankoopgedrag

Zoals ik had verwacht heb ik toch spijt gekregen van het tennisracket. Dat was iets te duur als ik wil sparen voor mijn vakanties. Gelukkig kon ik het bij de KC Tennis shop terug laten brengen. Nu zul je vast denken dat ik weer mooi wat geld heb voor mijn vakantie. Nou, ik heb er misschien per ongeluk toch iets anders van gekocht… Ik koop echt te impulsief! Van het geld wat ik terugkreeg heb ik hoge vazen gekocht voor in mijn huis. Die heb ik natuurlijk niet nodig, maar ik vond ze direct mooi en voor ik het wist had ik ze besteld. Ik zal nog even kijken of ze net zo mooi zijn in het echt, anders gaan ze ook weer terug.

Wijn met vriendinnen

De komende maanden zal ik toch echt wat beter op mijn uitgaven moeten letten. Ik mag best af en toe iets voor mezelf kopen, maar de laatste tijd ga ik wat te ver. Misschien kan ik wat advies vragen van vriendinnen over hoe zij sparen voor vakanties en andere grote uitgaven. Vanavond hebben we afgesproken dus dan kan ik het meteen vragen! Voor vanavond heb ik een lekkere Verdicchio wijn gekocht die we gaan ‘nuttigen’. Dat wordt vast heel gezellig en ik kan niet wachten! We hebben afgesproken bij een vriendin thuis en ik zou de wijn meenemen, de anderen nemen wat te eten mee. Straks ga ik er lekker heen op mijn fiets zodat ik nog wat beweging krijg vandaag!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *