Het is altijd tijd om te shoppen!

Het was weer eens shoptijd! Ik heb heerlijk geshopt vandaag. Ik heb een shirt en een broek besteld van Supertrash, daar zat ik al zo lang over te twijfelen! Het wordt nog even wachten voordat ik die kledingstukken in huis heb, maar ik heb in ieder geval mijn Dubarry laarzen binnen! Die kan ik mooi de komende dagen gaan inlopen. Shoppen heeft echt alleen maar voordelen, ik houd er zo van! Het is leuk, ontspannend en ook nog eens praktisch. Nou ja, ik kan wel één nadeel bedenken, namelijk de droge lucht in sommige winkels. Daar krijg ik droge en geïrriteerde ogen van, heel vervelend!

 

Lenzen en bij mijn ouders langs

Om dat probleem op te lossen heb ik dus eens nieuwe lenzen geprobeerd. Het zijn ook niet zomaar lenzen, maar volgens de verpakking de “ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM” lenzen. Dat klinkt in ieder geval veelbelovend, haha. Als het goed is zal ik dan minder last van droge ogen hebben! Ze worden bij mijn ouders bezorgd, dus ik heb ze pas dit weekend. Dan kan ik van het weekend mooi even bij mijn ouders langs, want ze gaan het een en ander aanpassen in huis. Ik hoorde dat ze een kookeiland met een eiland afzuigkap willen plaatsen. Dat was vast een idee van mijn moeder, want zij is dol op bakken en koken! Dat vinden mijn vader en ik absoluut niet vervelend, haha. Met een beetje geluk kan ik de tekeningen van de plannen alvast zien. Ik ben benieuwd!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *