Je huis puppyproof maken doe je zo

Is het zo ver dat jij binnenkort een nieuw huisgenootje verwacht? Dan is het handig om alles van te voren klaar te zetten. Een puppy is in het begin erg druk en kan ook erg veel slopen. Puppy’s willen namelijk dolgraag in alles bijten en met alles spelen. Hoewel dit erg leuk is, kan het ook voorkomen dat het opgeven moment erg vervelend gaat worden. Voordat het nieuwe huisgenootje in huis komt is het handig om je huis puppy proof te maken. Zo voorkom je namelijk ergernissen in huis. 

Laat je schoenen niet meer slingeren

Als je een puppy wilt aanschaffen, dan is het verstandig om je schoenen niet meer overal te laten slingeren. Puppy’s vinden schoenen namelijk het perfect doelwit om aan te kauwen. Hoewel dit voor de puppy wordt gezien als een leuk speeltje, zullen jouw schoenen het een stuk minder leuk vinden. Dit is natuurlijk zonde van je prachtige schoenen en daarom is het ook handig om een volledig dichte schoenenkast te hebben. Zo heeft de puppy niet de mogelijkheid om aan de schoenen te kauwen. Een puppy kopen heeft zo zijn voordelen, maar dus ook zeker zijn nadelen!

Koop genoeg speelgoed

Naast een hondenmand, voerbak en riem is het ook erg handig om genoeg speelgoed te kopen voor de nieuwe puppy. Een puppy is namelijk dol op spelen en kan hier ook uren mee doorgaan. Om je eigen spullen veilig te houden zul je genoeg speelgoed voor de puppy moeten kopen. Zo vindt de puppy het speelgoed veel leuker dan andere spullen binnen huis. Voor jou is dit een groot voordeel, want van jouw spullen blijft de puppy zeker af. 

De juiste voer is het eerst jaar erg belangrijk

Een puppy is nog niet volgroeid als een volwassen hond. Dit betekent dan ook dat de puppy de juiste voeding moet krijgen om door te groeien. Een puppy mag na 8 weken al het nest verlaten. Dit betekent dat jij de puppy nog erg klein zou kunnen krijgen. Het is dan dus wel belangrijk dat je het juiste puppyvoer aanschaft, zodat je puppy kan groeien tot een volwassen hond. Vaak krijg je bij de aanschaf van de puppy hondenvoer mee. Dit is dan ook het gebruikelijke hondenvoer wat daar werd gegeten. Om je puppy zo goed mogelijk te laten eten is het handig om bij deze hondenvoer te blijven. 

Koop een hondenmand voor het afleren van slecht gedrag

Een hondenmand is van groot belang als je een puppy in huis krijgt. Zo heeft de puppy namelijk een eigen plaats en kun je de puppy met slecht gedrag naar de mand sturen. De puppy zal dan ook erg snel te weten komen dat het niet de bedoeling was hoe hij of zij zich gedragen heeft. Omdat een puppy nog groter wordt, is het direct handig om een grote mand te kopen. Zo hoef je niet na enkele maanden weer een nieuwe hondenmand aan te schaffen. Een hondenmand kun je via het internet aanschaffen, maar ook in een dierenwinkel bij jou in de buurt.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *