Klassieke sneakers

De sneaker wereld is een drukke, hectische wereld. Iedere dag komen er nieuwe verschillende soorten sneakers uit en het bijhouden van de trends is bijna niet mogelijk. Echter zijn er verschillende soorten sneakers welke een bepaald klassiek gevoel met zich meedragen. Deze sneakers kun je ieder moment dragen en zijn eigenlijk nooit verkeerd om te kiezen. Er zijn een aantal legendarische, klassieke sneakers welke wij even kort zullen benoemen en bespreken!

Nike Air Max 1

De meest iconische sneaker in de wereld is misschien wel de Nike Air Max. Dit paar sneakers is ontworpen door Tinker Hatfield en het was een grote ontwikkeling in de sneaker wereld. Het duidelijk laten tonen van de luchtbel in de zool, leek niemand in die periode een goed idee. Echter wordt dit paar sneakers tegenwoordig nog steeds ontzettend veel gedragen en is het niet weg te denken uit het huidige straatbeeld.

Adidas Superstar

Een andere klassieker in dit rijtje is de Adidas Superstar sneaker! Deze sneaker is populair geworden op het basketbal veld en wordt gekenmerkt door een ronde neus met reliƫf. Ook kun je natuurlijk de drie strepen welke Adidas kenmerken niet missen. Hoewel ze in het origineel zwart met wit zijn, zijn ze tegenwoordig in verschillende kleuren en soorten te vinden. Keuze genoeg!

Vans Old Skool

Een andere klassieker in de sneaker wereld is de Vans Old Skool. Hoewel Vans van origine een skatermerk is, zie je dit merk echter niet alleen terug bij mensen die op een skateboard staan. Deze sneaker is helemaal hip en is tegenwoordig in vele andere varianten te vinden, zoals bijvoorbeeld in Platform variant. Ook wordt deze in meerdere kleuren combinaties gemaakt.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *