Marathon lopen in combinatie met sightseeing

Het nuttige met het aangename combineren. Bij loopreizen draait alles om de loopfanaten persoonlijke records te laten sneuvelen waarbij ook kan worden genoten van een verrassende citytrip. De basisfilosofie is om deze twee uitdagingen aan te bieden op plaatsen van uitzonderlijke schoonheid.

De focus ligt op leuke ervaringen, het verleggen van grenzen en iets buitengewoons bereiken. Loopreizen gaat niet alleen over de race. De evenementen worden ook gekoppeld om met vrienden, kennissen of familie te genieten van een leuke weekendtrip in een omgeving die voor elk wat wils aanbiedt.

Het voordeel van loopreizen

Alle evenementen worden aangeboden met zorgvuldige uitgekozen accomodaties en eventuele excursies op de bestemming. Het uitgebreide gamma biedt heel wat keuzemogelijkheden. Het uitstippelen van reizen tot in het kleinste detail is een specialiteit van loopreizen en neemt heel wat werk van marathonbeoefenaars uit handen.

De grootste troef is dat je geen zorgen hoeft te maken over deelname aan de marathons. Je bent niet afhankelijk van lotingen bij de internationale marathonorganisatoren. Integendeel, je bent honderd procent verzekerd van deelname aan de diverse evenementen door de jarenlange ervaring die werd opgebouwd.

Om je optimaal op de grote dag te kunnen voorbereiden, is het belangrijk dat je op een steenworp van de start- en finishplaats verblijft. Uitstekende contacten wereldwijd met internationale marathon organisatoren zorgen ervoor dat je je daar geen zorgen over moet maken. Een netwerk met internationale hotelketens maakt dat de hotelkamer van jou in de nabije buurt van start en finish is gelegen. Goed begonnen is half gewonnen luidt het parool.

Bij de afreis krijg je praktische tips over de organisatie en de plaats waar de happening plaatsvindt zodat je nooit het gevoel krijgt in de woestijn te worden gestuurd. Praktische informatie over de stad die je gaat bezoeken en de belangrijkste bezienswaardigheden maken het plaatje compleet. De mensen die je vergezellen komen eveneens ruimschoots aan hun trekken.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *