Marlie de Madame

Hoi! Ik ben Marlie. Mijn vriendinnen noemen me meestal Madame Marlie, omdat ik volgens hen altijd zo’n dametje ben die weet wat ze wil. Dat mogen ze best vinden! Ik hou er gewoon van om trendy kleding te dragen en stijlvol te leven met leuke hebbedingetjes! Zo blijf ik altijd bezig met het volgen van mode en de nieuwste trends. Ik woon in Amsterdam wat ideaal is, want in Nederland is dit echt wel de stad waar je moet zijn om met de mode mee te kunnen!
Ik houd me trouwens ook veel bezig met fotografie. Alles wordt nog mooier als je het ook goed in beeld brengt!

Als jij ook geïnteresseerd bent in de laatste trends, de leukste mode en fotografie dan zit je hier goed! Ik heb deze blog in het leven geroepen om te beschrijven hoe deze items in mijn dagelijks leven een rol spelen.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *