Meer geshopt dan gedacht

Kunnen jullie je nog herinneren dat ik vorige week vertelde dat ik niet te veel geld uit mocht geven? Nou, dat liep toch wat anders, haha. Vorige week heb ik dus nog dat leuke nieuwe jurkje van Geisha gekocht en toen kon ik het niet laten om toch een nieuwe broek te kopen. Ik heb namelijk nadat ik de jurk bestelde ook even gekeken bij de Geisha broeken, want die zag ik op dezelfde site (Express Wear) voorbij komen. Het kon geen kwaad, dacht ik. Al denkt mijn portemonnee daar nu anders over!

Ik kon het niet laten!

Toch heb ik geen spijt van mijn aankoop. Ik leef namelijk zowat in zwarte broeken, maar die worden na een tijdje vaal. Het was dan ook wel een beetje tijd om weer een nieuwe broek te kopen. Sowieso ben ik dol op broeken, want die kun je overal zo makkelijk mee combineren. Met een blouseje erbij zie je er netjes en verzorgd uit en met een oversized trui of met een vest heb je een leuke casual outfit. Ik weet in ieder geval zeker dat ik mijn nieuwe broek veel ga dragen! Gelukkig heb ik me toch nog een beetje in weten te houden, want ik keek ook stiekem bij de Geisha jeans. Geen enkele vrouw kan tenslotte zonder een goede jeans! Ik had dus bijna een nieuwe jeans gekocht, maar ik heb nog niet mijn loon ontvangen. Ik zal dus nog even moeten wachten. Ik hoop trouwens dat ik je een beetje op leuke idee├źn voor kleding en woonaccessoires heb kunnen brengen, want dit is de laatste blog!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *