Mogelijk eigen avontuur!

Laatst zijn we bij opa op bezoek geweest zoals we hadden afgesproken. Ik begon over mijn mogelijke volgende vakantiebestemmingen en hij vertelde over de inspirerende reizen die hij heeft gemaakt in zijn leven. Mijn opa is een echte avonturier! Hij is in Scandinavië geweest, in Noord-Afrika en in Azië. Prachtige delen van de wereld, dat lijkt mij ook wel wat! Vooral Scandinavië lijkt mij mooi en dat is ook niet zo ver reizen. Mijn opa raadde mij aan om eens naar IJsland te kijken, aangezien de natuur daar ook erg mooi is. Het plan is dus om een IJsland vakantie te doen!

Rondkijken op internet

Ik heb meteen toen ik thuis was online wat rondgekeken naar informatie over IJsland. Opa had gelijk, de natuur ziet er erg mooi uit! Aangezien ik toch al achter mijn laptop zat heb ik meteen even Dailies lenzen besteld. Helaas belandde ik al gauw op een site met sportspullen en was ik mijn aandacht voor het reizen helemaal kwijt. Op die website heb ik een Wilson Blade 98 gekocht… Dat is een leuke aankoop, maar achteraf gezien was het misschien toch een te grote uitgave. Hoe moet ik nu gaan sparen voor vakanties als ik zulke aankopen blijf doen?! Ik koop echt te vaak impulsief spullen. Zoals je merkt pakt dat niet altijd even goed uit.  Nou ja, zo erg is het ook weer niet. Gelukkig kun je altijd iets retourneren, dus dat is nog een optie om mijn geld weer terug te krijgen.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *