Ongedierte in jouw tuin? Zo kom je ervan af

Wanneer je last hebt van ongedierte in de tuin kan dit erg vervelend zijn. Naast dat het niet echt fijn is om aan te zien, is het ook erg vies om te hebben in de tuin. Veel ongedierte komen op sterke geuren af. Dit betekent dan ook dat je deze sterke geuren moet bestrijden, zodat je geen ongedierte in de tuin kunt krijgen. Ratten komen af op groenafval. Als je groenafval in de tuin laat liggen kunnen hier ratten op af komen. Zorg er dus voor dat je geen vuil in de tuin laat liggen, zodat de ratten niets in jouw tuin hebben te zoeken. 

Bladluis, hoe ontstaat dit?

Veel mensen hebben het nog nooit gehoord, maar luizen kun je niet alleen in haren vinden. Er bestaan namelijk ook bladluizen. Bladluizen komen af op sterke geuren van de plant. Sommige planten die niet in de juiste staat zijn geven veel geuren af. Door de sterke geur van de plant, kun je te maken krijgen met bladluis. Bladluis is erg vervelend ongedierte die je niet zomaar kunt bestrijden. Het is dus echt van belang om de bladluis te voorkomen. Bladluis kun je voorkomen door de planten goed te verzorgen. Doordat de planten gezond zijn zullen de planten ook geen sterke geuren afgeven. 

Toch bladluis in de tuin? Bestrijd het direct

Als je toch te maken hebt met bladluis in de tuin, dan is het erg verstandig om de bladluis direct te bestrijden. Het bestrijden van de bladluis zal voorkomen dat de bladluis overvliegt naar meerdere planten in de tuin. Bladluis is namelijk erg besmettelijk voor planten. Als je de bladluis wilt bestrijden, dan kun je kijken voor meerdere producten die jij goed kan gebruiken. Bladluis bestrijden kun je op meerdere manieren doen. Dit kun je bijvoorbeeld doen met een spray. Het is erg verstandig om deze spray aan te brengen op de planten. Binnen enkele weken moet je van de bladluis af zijn. 

Hoe ontstaat Buxusmot?

Rupsen vinden het heerlijk om in de bladeren te zitten. Wanneer er veel talloze rupsen in dezelfde plant verblijven kan dit zorgen voor Buxusmot. De Buxusmot veroorzaakt veel schade omdat hij zich een aantal keer per jaar voortplant. Wanneer de winter voorbij is en de luchttemperatuur boven de 10 graden is gaan de rupsen aan de Buxusmot eten. Als eigenaar van de plant wil je dit natuurlijk voorkomen. Daarom is het handig om de Buxusmot te bestrijden. 

Buxusmot bestrijden, hoe kun je dit doen?

Wil jij van de Buxusmot af en wil je deze gaan bestrijden? Dan is het erg handig om te kijken hoe je de Buxusmot kunt bestrijden. De Buxusmot kun je op meerdere manieren bestrijden. Zo kun je de Buxusmot bestrijden door middel van een spray bestrijden. Deze spray kun je aanbrengen op de plant. De rupsen zullen al gauw verdwijnen, omdat ze niet tegen de geur van de spray kunnen. Binnen enkele weken zijn jouw planten rupsen vrij en zal je geen problemen krijgen met de planten.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *