Supervriendinnen!

Ook al ben ik gek op leuke projecten zoals het knutselen en aankleden van mijn huisje, ik wil ook tijd overhouden voor mijn vriendinnen om leuke dingen te doen! Het was alweer een tijdje geleden dat we elkaar zagen, dus het werd weer tijd om bij te kletsen. We hebben besloten om lekker naar het strand te gaan! Even een beetje bruin worden en misschien even een duik nemen. Nu is het nog warm weer en daar moet je van profiteren toch?

Op naar het strand

We hebben al een beetje overlegd over de spullen die we meenemen. Laatst zag ik tijdens het online shoppen (ik kan het niet laten!) een mooi strandlaken xxl en die heb ik meteen gekocht. Die kan ik dus meenemen en meteen aan ze showen. Marleen neemt een van die Deuter rugzakken mee, dus we kunnen lekker eten en drinken meenemen. We gaan verder niet ergens lunchen of uit eten, we nemen zelf dingen mee. Dat doen we wel vaker, veel goedkoper en net zo gezellig! Vaak nemen we dan Italiaans brood mee met hapjes en lekker beleg zoals olijven, pesto en tapenade. Ook chips en drankjes mogen niet ontbreken! We moeten op strand alleen wel een beetje uitkijken met het zand, haha. Gelukkig hadden we allemaal wel een grote handdoek waar we op kunnen zitten. We maakten het best laat dus gelukkig had ik mijn Airforce jas mee om mezelf warm te houden.
Wat trouwens ook heel lief was van Marleen was dat ze me nog wat bloemen gaf om mijn balkonnetje op te fleuren. Zij had nog wat Afrikaantjes over en ik ben er dol op. Supervriendinnen!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *