The North Face: ideaal voor de wandelaar

Als wandelaar weet je waarschijnlijk al welke merken de spullen aanbieden die jij nodig hebt. De kans is groot dat je al van The North Face gehoord hebt of misschien zelfs enkele spullen ervan gebruikt. Voor mensen die net met wandelen beginnen is het een goed idee om even bij The North Face te gaan kijken. Of je nu op zoek bent naar fijne wandelschoenen, een regen- en winddichte jas of een rugzak, bij The North Face vind je het allemaal.

Het merk The North Face

The North Face was oorspronkelijk de naam van een winkel in San Francisco. Deze winkel werd opgericht door twee buitensporters en zij verkochten spullen voor bergsporten. Twee jaar na de oprichting begonnen zij met het creëren van hun eigen kleding en artikelen. In de loop der jaren is het één van de bekendste merken op het gebied van buitensport geworden. Doordat de oprichters zelf buitensporters zijn, wisten zij precies wat je als sporter nodig hebt. Het assortiment is inmiddels zo uitgebreid dat ook andere sporters bij The North Face terecht kunnen.

De perfecte wandelschoenen

Voor een wandelaar zijn wandelschoenen waarschijnlijk het meest belangrijk. Goede wandelschoenen bieden steun aan je voeten en ze voelen comfortabel aan, waardoor je er urenlang op kan lopen. Het is dan ook verstandig om in wandelschoenen te investeren. Slechte schoenen kunnen voor diverse problemen zorgen, waaronder blaren en pijnlijke voeten. Tevens loop je meer risico om je enkel te verzwikken als de schoenen weinig of geen steun bieden. The North Face biedt diverse soorten wandelschoenen aan die van pas komen in verschillende gebieden. De standaard wandelschoenen kun je dragen tijdens wandelingen in het bos of door velden. Voor koude gebieden met sneeuw zijn de snowboots de beste optie. Deze zorgen voor meer grip en ze houden je voeten heerlijk warm. Ben je op zoek naar andere soorten schoenen? Neem dan eens een kijkje bij de The North Face schoenen. Hier vind je onder andere warme sloffen, sneakers en kinderschoenen. Alle schoenen en wandelschoenen van The North Face hebben een zeer goede kwaliteit en ze hebben een betaalbare prijs.

Praktische en warme kleding voor wandelaars

Naast wandelschoenen heb je als wandelaar ook goede kleding nodig. The North Face heeft diverse jacks en broeken in het assortiment. De jacks zijn verkrijgbaar in meerdere varianten die allemaal andere eigenschappen hebben. Zo zijn er jacks die je onder een andere jas kan dragen. Deze jacks zijn isolerend waardoor je lichaam warm blijft en de kou geweerd wordt. Om te voorkomen dat je klam wordt van het transpireren voert het jack vocht snel af. Zo’n jack kun je dragen onder bijvoorbeeld een waterdichte jas. The North Face biedt namelijk ook jacks aan die wind- en waterdicht zijn. Deze jacks komen erg goed van pas in koude, winderige en vochtige gebieden. Een andere optie voor koude gebieden zijn de jacks die gevuld zijn met dons. Om ook je onderlichaam tegen de kou te beschermen heeft The North Face een aansluitende broek ontwikkeld die je onder een wijdere broek kan dragen. Deze broek heeft een isolerende werking waardoor je warmer blijft. Tevens voert de broek vocht af om te voorkomen dat je daardoor afkoelt.

Fijne tassen voor onderweg

Bij lange wandelingen zul je eten, drinken en andere spullen mee moeten nemen in een tas of rugzak.  Voor wandelaars is het essentieel dat een rugzak prettig draagt, een licht gewicht heeft en dat er voldoende ruimte is om spullen op te bergen. The North Face heeft dan ook verschillende soorten rugzakken en tassen in het aanbod. Enkele voorbeelden hiervan zijn rugzakken, backpacks, heuptassen en schoudertassen. Heuptassen zijn handig als jij je handen vrij wil hebben en je weinig spullen mee wil nemen. Je kunt er makkelijk eten, drinken en je mobiele telefoon in kwijt. Als je meer ruimte nodig hebt zijn rugzakken perfect. Je zou hier eventueel droge kleding of een handdoek in mee kunnen nemen, zodat jij je na een wandeling even kan opfrissen. Voor een rondreis te voet is een backpack de beste keuze. Je kunt hier gemakkelijk alle spullen in kwijt die je nodig hebt om te backpacken door een ander land, zoals kleding, een slaapzak en eten en drinken.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *