Tips & Tricks om een trendy woonstijl te creëren

Ben je toe aan een nieuwe inrichting van je woning of ga je voor het eerst op jezelf wonen en moet je voor het eerst je huis inrichten? Steeds vaker kiezen mensen voor een trendy interieur. In deze blog vertellen wij wat een trendy interieur nou precies inhoudt en hoe je dit kan creëren.

 

Het vinden van passende moderne combinaties

 

Eigenlijk is een trendy woonstijl een combinatie van verschillende stijlen die op dit moment ‘hot’ zijn. Vaak is zo’n trendy woonstijl seizoensgebonden. In de winter zie je vaak warme kleuren terugkomen om een gezellig en knusse sfeer over te brengen. Daarentegen zie je in de zomer juist veel vrolijke kleuren en patronen terug. Denk bijvoorbeeld aan een bloemetjespatroon. Een trendy woonstijl gaat vaak hand in hand met veel kleuren en prints. Aparte combinaties van kleuren en vormen zorgen samen voor een uniek en opvallend geheel. Verder kunnen er veel verschillende materialen gecombineerd worden. Zo kan je bijvoorbeeld gaan voor een hippe velvet bank gecombineerd met een klassieke Franse spiegel. Zo combineer je iets moderns met iets klassieks. In een trendy woonstijl is dit mogelijk, dus bezoek een keer een meubelzaak en laat je creativiteit de vrije loop!

 

Help?! Hoe vind ik de juiste combinaties?

Je hebt het hele internet afgespeurd en alle social media kanalen bekeken om inspiratie op te doen. Er is zoveel keuze en door de bomen zie je het bos niet meer. Als je er niet meer uitkomt kan je altijd stijladvies aanvragen. Bij Groter in Wonen zijn diverse interieuradviseurs die jou maar al te graag helpen. Stel dat je een prachtige bank hebt gezien, maar je weet niet of die wel bij het nieuwe salontafeltje past? Hoe fijn is het dan wel niet om een adviseur te hebben die precies weet wat wel en niet bij elkaar past. Je kan gewoon jouw wensen doorgeven en de interieuradviseur weet hoe hij of zij aan jouw wensen kan voldoen. Als je bijvoorbeeld dat “Bali” gevoel naar huis wilt halen of juist een eenheid wil creëren bieden zij de helpende hand. Het geeft ontzettend veel rust om te weten dat iemand met veel kennis van zaken je hierbij kan helpen. Schakel dus gewoon hulp in om jouw droomwoning te verwezenlijken.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *