Toshiba’s printers met voordelige toners en inktcartridges bestellen

Toshiba is een Japans elektronicabedrijf dat onder meer kopieerapparaten, laptops, harde schijven, televisies en CD- en DVD-spelers ontwikkelt en produceert. Het bedrijf is uitgegroeid tot de zevende grootste elektronicafabrikant ter wereld, mede door haar eigen groei en door diverse overnames. Toshiba heeft een zeer sterke ontwikkelingsafdeling waar al diverse belangrijke uitvindingen zijn gedaan, zoals de eerste dubbeldraadse gloeilamp (1921), de eerste laptop (1985) en de kleinste harde schijf (2004, 2.16 centimeter). Daarnaast komen hier natuurlijk de speciale inkt toners van Toshiba vandaan. 

 

Toshiba afdruksystemen

Toshiba verdeelt haar producten onder in de categorieën kantoor en professioneel. Voor op kantoor biedt Toshiba een serie afdruksystemen die speciaal ontwikkeld zijn voor de veelzijdige eisen die een kantooromgeving kan hebben. De professionele lijn bestaat uit uitgebreide machines die in de meest veeleisende omgevingen passen.

 

Toshiba bij u op kantoor: Verschillende modellen afdruksystemen

Voor op kantoor heeft Toshiba een uitgebreide lijn afdruksystemen, zowel printers als All-in-One modellen die printen, scannen, kopiëren en faxen. Ze zijn zowel beschikbaar in een kleuren als in een zwart-wit variant. De systemen van Toshiba hebben een hoge afdruksnelheid van tot 45 pagina’s per minuut in zowel kleur als zwart-wit. De machines beschikken over de functionaliteit te scannen naar diverse programma’s, zoals Microsoft Word, Microsoft Excel en Adobe PDF-reader. Alle machines zijn voorzien van Toshiba’s eBridge-technologie en hebben zodoende dezelfde eenvoudige gebruikersinterface in combinatie met een groot kleuren LCD-scherm. De Toshiba printers kunnen diverse typen en formaten papier verwerken, tot 280 gr/m2 papier, A3++ en bannerpapier. Met een Toshiba afdruksysteem hoeft u dus minder afdruktaken uit te besteden. Een aantal van de machines is bekroond met de ‘5-star exceptional award’ en de ‘Bertl’s BEST award’ van Bertl, ’s werelds grootste onderzoeksbureau naar digitale imaging producten.

 

Toshiba professionele systemen

De Toshiba professionele systemen staan bekend om hun (kleuren)kwaliteit, functionaliteit en gebruik met een lage TCO (Total Cost of Ownership). Er zijn kleurenprinters en zwart-wit modellen beschikbaar. Deze machines hebben een afdruksnelheid van tot een indrukwekkende 65 pagina’s per minuut in kleur en 75 pagina’s per minuut in zwart-wit.

 

Oplossingen en services

In vrijwel ieder bedrijf neemt het gebruik van papier nog dagelijks toe. De documentenstroom binnen bedrijven is inmiddels zo groot, dat het de derde grootste kostenpost is geworden, na die van het gebouw en het personeel. Om dit terug te brengen naar een minimum heeft Toshiba het DocumentBeheerPlan ontwikkeld. DocumentBeheerPlan is een zakelijke oplossing die de beste mensen, middelen en methodieken op de juiste tijd en plaats binnen uw bedrijf inzet, waardoor de documentenstroom in banen geleid wordt. Toshiba ontwikkelt voor uw bedrijf een integraal plan waarin onder meer implementatie, training en technische ondersteuning opgenomen is.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *