Vacht van schapen

Een schapenvacht is mooi om te zien, is heerlijk warm, zorgt voor prachtige decoratie en heeft een nuttige functie. Het is een eerlijk en dierlijk product dat van de eigen schapen afkomt. Elk ras schapen heeft zijn eigen, fraaie schapenvacht en is daarom altijd uniek, bekijk hier de mogelijkheden. Er komt geen fabriekswerk aan te pas en ook de kleur is altijd eigen. Afhankelijk van het ras schapen en de grootte is een vacht van een schaap in diverse afmetingen verkrijgbaar. Ook de vormgeving is van iedere schapenvacht weer anders. De één wat grilliger dan de ander maar altijd uniek. Kom gerust langs op de markt of bij de schapenboerderij om met eigen ogen te zien, te voelen én te ruiken waarom een natuurlijk schapenvacht vele malen mooier is dan een kunstmatig gefabriceerd exemplaar. Voor de prijs hoeft u het in ieder geval niet te laten want een schapenvacht is scherp geprijsd.

Een schapenvacht als cadeautje

Een schapenvacht is leuk om te geven maar ook om te krijgen. Bent u net de trotse eigenaar van een nieuwe woning en geeft u een housewarmingparty dan krijgt u geheid de vraag wat u als cadeau wilt. Vraag dan om een schapenvacht want het is voor zoveel dingen bruikbaar. Als warm en behaaglijk vloerkleed voor de open haard of de houtkachel bijvoorbeeld. Of als decoratie op die prachtige armfauteuil die u van uw oma hebt geërfd. Ook op de lounge-set die onder uw terrasoverkapping staat maakt een schapenvacht het geheel helemaal af. Wat uw inrichtingsstijl ook is, een schapenvacht past er altijd bij. In een stemmig grijze kleur, een multicolor vacht of een maagdelijke witte variant: het staat altijd sierlijk en elegant. Maar een schapenvacht is ook heel leuk om weg te geven. Als kraamcadeautje bijvoorbeeld want een pasgeboren baby zal er heerlijk op wegdromen. En de foto’s die er gemaakt worden wanneer de kleine erop ligt zijn een poster aan de muur waard.

Schapenvacht kopen

Plan snel een afspraak in om alle schapenvachten te komen bewonderen of kom langs op de markt. Zeker weten dat u bij het zien van een schapenvacht van eigen schapen overstag gaat en zo’n prachtig en betaalbaar schapenvacht mee naar huis neemt!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *