Waarom een glazen dildo kopen?

Tuurlijk, je siliconen dildo is leuk, maar ben je ooit in een sexshop geweest en gedacht, misschien is die dildo van glas wel spannend? Voor sommigen klinkt het misschien angstaanjagend om te overwegen om iets van glas in je lichaam te stoppen. Wat als het breekt? Maar, wees gerust, ze zijn gemaakt van ongeveer het minst breekbare glas dat er is. Zolang ze daadwerkelijk gemaakt zijn om gebruikt te worden tijdens de seks (en niet alleen een of ander glazen ding dat je vond en dacht, waarom zet ik dit niet in mezelf) dan is een glazen dildo vrij veilig.

 

Dit is de reden waarom je een glazen speeltje nodig hebt

 

Je kunt het afkoelen. In tegenstelling tot sommige andere materialen is een glazen dildo ongelooflijk temperatuurgevoelig en kan het verwarmd of gekoeld worden om nieuwe externe en interne sensaties aan jouw spel toe te voegen. Om de rillingen in de rug van je geliefde te sturen, kun je je speelgoed in een kom met koud water leggen, of het 10 minuten in de koelkast laten afkoelen voordat je de glazen dildo gebruikt.

Probeer de binnenkant van de dijen van je geliefde met een koel glasstukje te besprenkelen, of probeer het uiteinde rond de rand van hun borsten en tot aan de uiteinden van hun tepels te traceren om ze te plagen. Controleer altijd de temperatuur op je eigen onderarm om er zeker van te zijn dat he een comfortabele temratuur is, vooral als je van plan bent om jouw speeltje in te brengen.

 

Of warm de dildo van glas op

 

Temperatuurspelletjes zijn vooral spannend voor de ontvanger wanneer je warmte en kou combineert, en vooral wanneer je hun anticipatie verhoogt door deze twee af te wisselen. De veiligste manier om de dildo van glas op te verwarmen is door een pan te vullen met warm water en deze 10 minuten onder te dompelen. Giet het meeste water uit totdat de dildo slechts half is ondergedompeld en verwijder het dan voorzichtig. Test ook hier altijd de temperatuur op je onderarm om vervelende ongelukken te voorkomen.

Je kunt dan de speeltje gebruiken om jouw partner te strelen en te plagen probeer een massageolie of een massagekaars toe te voegen om het een beetje spannender te maken.

 

Dat leidt ons mooi door naar het volgende punt.

 

Het is ook een massageapparaat

 

Het gladde, stevige oppervlak van de glazen dildo maakt het perfect voor een massage, dus verwen jouw geliefde met jouw glazen dildo. Verwarm het speeltje eerst (zie boven) voor nog meer plezier. In combinatie met een zijdeachtige massageolie of massagekaars glijdt het glas over de huid, waardoor de spanning wordt vergroot.

 

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *