Wat houdt een voetreflex massage precies in?

Heb jij wel eens van een voetreflex massage gehoord? Weet je überhaupt waarvoor je zo’n massage goed voor kan zijn of waar je deze kunt vinden? Alle antwoorden op die vragen krijg je in deze blog, want wij gaan voor je op onderzoek uit om deze vragen te beantwoorden. Wij zijn namelijk zelf ook nieuwsgierig naar de wereld van de voetreflex massage.

Hoe werkt een voetreflex massage?

Het eindelijke doel van een voetreflexmassage in Veenendaal is dat je voeten je gehele lichaam moeten voorstellen en representeren en om vanuit daar de invloed ervan erop uit te oefenen. Daarmee wordt onnodige spanning of andere reacties van je lichaam weggenomen. Daarbij worden er specifieke punten in je voeten gemasseerd of getriggerd die door het gehele lichaam te voelen zijn. Als een masseur hiermee bezig is, kunnen er verschillende reflexies naar voren komen van de voet. Vandaar dat het de naam voetreflexmassage heeft gekregen. Het kan misschien soms als pijnlijk of naar ervaren worden, maar ze weten zeker dat je daarna verbetering merkt in je lichaam als geheel.

Dit zijn de redenen om een voetreflex massage te nemen

Er zijn meerdere reden waarom jij een voetreflex massage kunt nemen voor een goede prijs. Bijvoorbeeld als je langdurig gestresst bent en al meerdere meditatieoefeningen hebt uitgeprobeerd. Dan is dit een mooie extra helpende behandeling om makkelijker te relaxen. Het zorgt ook voor een beter stroming van het bloed door je voeten heen. Sommige mensen hebben daar problemen mee met de voeten en door middel van zo’n massage kunnen ze dat verbeteren. Nog een reden om een voetreflex massage te nemen is om therapeutische redenen. Het is niet compleet bewezen dat dit soort massage daar de oplossing voor is, maar het kan een helpende hand erin zijn.

De reacties die je kunt krijgen na de behandeling

De kans is groot dat je na de behandeling een aantal reacties krijgt. Het zijn geen heftige reacties, maar je kan vermoeid ervan raken, er kunnen bepaalde emoties naar boven komen, je kan je duizeligheid of hoofdpijn ervaren of juist er energiek van worden. Dat ligt aan ieder mens.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *