Wat kan je verwachten van inbetween gordijnen?

Wanneer er louter en alleen gebruik wordt gemaakt van standaard gordijnen in je woning zal je kunnen vaststellen dat je daarbij rekening zal moeten houden met een aantal vervelende nadelen. Wanneer de gordijnen volledig zijn geopend spreekt het voor zich dat er op geen enkele manier nog sprake zal zijn van privacy in je woning. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het namelijk zo dat je bij het volledig sluiten van de gordijnen geen naar binnen vallend zonlicht meer zal hebben. Dit alles kan gelukkig ook anders. Je zou namelijk in de praktijk de keuze kunnen maken om gebruik te gaan maken van inbetween gordijnen. Welke meerwaarde deze gordijnen precies met zich meebrengen laten we je graag ontdekken hier in dit interessante blogartikel.

1.) Inbetween gordijnen zorgen voor licht en privacy

Veel mensen zijn op zoek naar een manier om privacy te realiseren in huis zonder dat er daarbij moet worden ingeleverd op vlak van lichtinval. Het laatste wat je namelijk wil is natuurlijk dat je voor de volle honderd procent bent aangewezen op kunstmatige lichtbronnen. Toch is dat wel degelijk het risico dat je loopt wanneer je (uitsluitend) gebruik maakt van standaard gordijnen. Voor inbetween gordijnen geldt dat ze dit probleem oplossen. Het ophangen van dergelijke gordijnen zorgt er dan ook voor dat je het privacy gehalte in je huis sterk kan verbeteren. Dit bovendien terwijl je er toch nog steeds perfect voor kan zorgen dat een natuurlijke lichtinval behouden blijft.

2.) Je blijft het zicht naar buiten behouden

Wanneer mensen te horen krijgen dat bepaalde gordijnen ervoor kunnen zorgen dat de privacy in huis naar een hoger niveau kan worden getild heeft men meteen schrik dat dit er ook voor zal zorgen dat er geen sprake meer is van bijvoorbeeld een zicht naar buiten. Dat is gelukkig niet correct. Indien je de keuze maakt om gebruik te gaan maken van inbetween gordijnen zal je dan ook kunnen vaststellen dat je nog steeds perfect naar buiten kan kijken. Dit bovendien wel terwijl mensen van buiten geen goed zicht hebben op hetgeen er zich binnenshuis afspeelt. Let wel, wanneer het licht binnen brandt is het wel zo dat er van buitenaf bepaalde silhouetten waargenomen kunnen worden. Dit is zeker een belangrijk aandachtspunt om rekening mee te houden.

3.) Inbetween gordijnen kunnen op maat worden gemaakt

Gordijnen staan er algemeen om bekend voordelig te zijn in aankoop. Niet voor niets is het dan ook zo dat gordijnen zijn sinds jaar en dag bekend staan als mogelijks de financieel interessantste optie op vlak van raambekleding. Dat geldt zeker voor inbetween exemplaren. Deze gordijnen zijn iets dikker in vergelijking met zogenaamde vitrages. Dit gezegd hebbende zijn ze een stuk minder dik in vergelijking met gewone gordijnen. Dit zorgt ervoor dat ze perfect passen binnen ieders budget. Deze lage aankoopprijs zorgt er bovendien voor dat veel mensen bij inbetween gordijnen ook kijken in de richting van maatwerk. Door deze gordijnen op maat te laten maken zal je dan ook kunnen vaststellen dat je ondanks een scherpe prijs toch kan rekenen op perfect passende gordijnen.

 

Hier vind je het gehele assortiment!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *