Wat te doen als je jouw telefoon op laptop laat vallen in huis?

Ontzettend balen, dat is het als je jouw telefoon of laptop laat vallen in huis. Een kapotte telefoon of laptop brengt heel wat narigheid met zich mee waaronder het feit dat je tijdelijk niet of nauwelijks bereikbaar bent. Om te voorkomen dat je direct stress ervaart nadat jouw laptop of telefoon stuk is gegaan, hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet wat je kunt doen om deze ervaring door te komen.

Laat je telefoon of laptop direct repareren

Is je scherm stuk gegaan tijdens de val in huis? Of laad je batterij niet meer op doordat je jouw telefoon in de wc hebt laten vallen? Heel erg naar allemaal, maar het liefst heb je natuurlijk dat je telefoon of laptop het direct weer doet. Een macbook reparatie kan daar uiteraard bij helpen. Het kapotte scherm van je macbook is binnen de kortste keren weer gemaakt en je kunt daarna gelijk weer aan het werk. Zo mis je zo min mogelijk tijd en ben je ook nog eens milieubewust bezig. Als je jouw laptop op telefoon laat maken, voorkom je namelijk dat je een nieuw product koopt. Voor het nieuwe product zijn er namelijk super veel grondstoffen nodig, die niet gebruikt worden als je jouw telefoon laat repareren. Een iphone reparatie den haag is dan ook altijd een goed idee! Niet alleen is het repareren van je apparaten erg milieuvriendelijk, ook is jouw portemonnee er vast en zeker blij mee. 

Maak er verzekeringswerk van

Wist je dat je soms bij de verzekering terecht kunt om de gemaakte kosten voor een reparatie of nieuw toestel terug te vragen? Het kan namelijk zomaar eens zijn dat je hiervoor verzekerd bent in je inboedelverzekering. Ben je dit niet? Zorg er dan voor dat je deze verzekering vandaag nog regelt! Je bent op deze manier veel minder geld kwijt als je je toestel of laptop binnenshuis laat vallen. Niet iedere verzekeraar vergoedt dit, zorg er dan ook voor dat je dit goed uitzoekt als je een verzekering afsluit. Uiteraard kun je dit ook door een externe partij laten uitzoeken, maar dan ben je onnodig veel geld kwijt. Tegenwoordig zijn er diverse websites waar je verzekeringsmaatschappijen goed kunt vergelijken. 

Koop direct een goede hoes

Heeft jouw telefoon of laptop een speciale hoes waardoor deze weinig schade krijgen bij een val? Nee? Zorg er dan voor dat je deze aanschaft. Het kan je erg veel geld schelen. Een speciale bescherming van het scherm op je telefoon of laptop is ook geen gek idee. Voorkom dat je telefoon nog meer schade oploopt bij een val en schaf deze aan.

Is jouw telefoon en/of laptop er nu klaar voor om een val te overleven of na een val direct weer gemaakt te worden? Dan ben je ervan verzekerd dat jij ten alle tijden bereikbaar bent en geen belangrijk telefoontje of mailtje mist. 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *