Welke spiegels passen bij mijn interieur? Vind de perfecte spiegels voor jouw woning

Spiegels, wie houdt er nu niet van? Ze zijn verkrijgbaar in talloze soorten en maten. Voor ieder wat wils. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de spiegel past bij de stijl van jouw woning. Als je een klassiek ingerichte woning hebt, dan is een super trendy moderne spiegel natuurlijk niet wat je zoekt. En als je juist een supermoderne woning hebt, staat een spiegel in een landelijke stijl weer minder mooi. Het is dus belangrijk dat de spiegel niet uit de toon valt. Lees in deze blog hoe jij de perfecte match vindt.

 

Klassieke spiegels: hiermee kan je werkelijk alles

 

Zelfs als je totaal geen idee hebt hoe je jouw woonkamer moet inrichten of als een interieur inrichten gewoon niet jouw ding is, met een klassieke spiegel kun je niet de mist ingaan. Klassieke spiegels zijn tijdloos en passen werkelijk bij elke stijl. Een klassieke spiegel voegt een gevoel van exclusiviteit toe en is makkelijk te combineren met andere woningstijlen. Neem bijvoorbeeld een klassieke rechthoekige spiegel in een groot formaat, dit benadrukt dat klassieke gevoel nog net iets meer. Je kan er zelfs voor kiezen om een spiegel op maat te laten maken. Dan heb je altijd het formaat of ontwerp wat je zelf wilt.

 

Hippe moderne spiegels

 

Trendy spiegels passen het beste bij een moderne interieurstijl. Een van de meest hippe soorten spiegels op dit moment is toch wel de ronde spiegel. Ontzettend gaaf wanneer deze bijvoorbeeld is afgewerkt met een dunne zwarte rand om een industriële look na te bootsen. Of een gouden rand eromheen, want goud is altijd goed. Nu is de vraag: waarom zou je kiezen voor maar één spiegel? Juist, je kan ronde spiegels super goed combineren. Ga voor een verzameling van ronde spiegels in verschillende maten. Zo creëer je een modern effect, dit is een goede match met een modern interieur.

 

Spiegels op maat: designer van jouw interieur

 

Als je een spiegel wil die niemand anders heeft kan je natuurlijk altijd nog je eigen spiegel ontwerpen. Bij GLASSby kan je een zelf kiezen welk formaat, welke stijl of welke kleur je wilt. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om je spiegel te laten bedrukken, hoe gaaf is het om een tekst of foto te laten bedrukken op jouw nieuwe spiegel? Mocht je dit wel wat lijken, alleen heb je nog geen idee wat je leuk zou vinden? Duik dan eens het internet op om inspiratie op te doen.

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *