Wensenlijst voor jouw nagelsalon

In principe hebben we het hier natuurlijk eerder over de uiteenlopende wensen en voorkeuren van jouw klanten dan de jouwe. Die zijn allemaal koning(in), toch?

 

Behandel ze dan ook zo! Dat kun je eigenlijk alleen doen wanneer je de laatste modetrends volgt. We zouden hier een waslijst aan bronnen neer kunnen plempen maar dat doen we niet. In plaats daarvan zou jij beter zelf vakliteratuur en populaire blogs erop naslaan om te achterhalen wat vandaag de dag trending is. En hé, het is jouw nagelsalon. Waarom word je niet gewoon een trendsetter? In plaats van het modebeeld te volgen, bepaal je het gewoon lekker zelf! Zolang jij iets bijzonders weet neer te zetten, weten jouw klanten je vanzelf te vinden.

 

Wat heb jij allemaal nodig uit een betrouwbare nagelgroothandel om je klanten zich vorstelijk te doen voelen?

Displays

Misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar je klanten moeten wel op de hoogte zijn van alle opties. Welke kleuren zijn er bij jou allemaal verkrijgbaar en hoe maak je dat duidelijk? Er bestaan verschillende displays die op een balie kunnen worden neergezet of aan een muur moeten worden bevestigd. Maar allemaal brengen ze het gevoel over dat de mogelijkheden in jouw zaak nagenoeg allemaal onbegrensd zijn! Onze tip: houd dat gevoel vast. En stevig ook.

Toolkit

Sorry, dat klinkt een beetje algemeen. We hebben het hier over alle benodigdheden om nagels een makeover te geven. Denk aan handkussens, nagelborstels, frees bitjes, liquid nail tape en andere instrumenten die in geen enkele professionele omgeving in jouw branche mogen ontbreken.

Cleaners en removers

Je houdt toch wel rekening met de hygiëne van je zaak? Zowel je instrumenten als jouw vingers en die van je klanten moeten smetteloos zijn. Letterlijk. Daar gebruik je uiteraard cleaners en removers voor van de beste merken en de hoogste kwaliteit.

Nail art

Kies voor de meest funky glitters en de populairste acrylverf. Plus natuurlijk de penselen om ze mee aan te brengen! Alleen op deze manier ben je in staat om te voldoen aan de laatste trends en, zoals we eerder al zeiden, deze zelf te zetten. Beschik jij over de kennis en vaardigheden om van vingernagels levende kunstwerken te maken? Dan vind je in deze categorie de benodigdheden om lekker mee aan de slag te gaan!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *