Zo geef jij het beste feestje deze Halloween!

 

31 oktober, de dag van Halloween. Waar deze feestdag vroeger vooral in de Verenigde Staten werd gevierd wordt Halloween nu ook op veel andere plekken in de wereld groots gevierd. Hoewel Halloween in Nederland nog niet een heel grote feestdag is, wordt het wel steeds populairder! En daarnaast is een reden voor een feestje altijd goed, toch? Maar hoe organiseer je het beste Halloween feestje? Lees verder en ontdek!

Ga voor enge decoratie

Een feestje begint altijd goed wanneer de ruimte leuk is aangekleed. In het geval van Halloween betekent dit dus dat je de ruimte zo eng mogelijk moet maken. Hiervoor is speciale Halloween decoratie voor te verkrijgen. Zo zorg je dat je het engste feest organiseert!

Dresscode is eng

Zorg dat je gasten verkleed komen in een ‘enge’ outfit. Hiervoor dien je ze te informeren. Een gouden tip hierbij is: zorg dat je schmink in huis hebt! Wanneer de gasten dan niet eng genoeg aankomen, kun je ze zelf nog een beetje enger maken. Daarnaast is het ook een leuke toevoeging aan je feestje en een leuke activiteit!

Maak enge hapjes

Je wilt je gasten natuurlijk niet laten verhongeren, dus serveer je hapjes. En wat past nou beter bij een themafeest dan hapjes in hetzelfde thema? Je kunt op internet allerlei leuke recepten vinden met hapjes voor Halloween, of je kunt zelf iets leuks verzinnen! Lange vingers koekjes lenen zich bijvoorbeeld erg goed voor enge hapjes.

En hoe doe je dat voor andere gelegenheden?

Heb je binnenkort een andere gelegenheid of themafeestje? Dan pak je het op dezelfde manier aan! In principe zijn de te nemen stappen hetzelfde, alleen het thema is anders. Zo heb je bijvoorbeeld speciale babyshower versiering voor wanneer je een babyshower hebt. Een goede organisatie is het halve werk! Met de tips uit dit artikel maak je elk themafeest of gelegenheid tot een succes!

Pompoen, Halloween, Viering, Plezier, Feest, Eng

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *