Zo kies je een goede laptoptas

De keuze voor een laptoptas is een belangrijk iets als je een laptop bezit en hem mee wilt nemen naar werk of school en hem tijdens vervoer goed wilt beschermen. In dit artikel sommen we de beste tips van Lederwarenwebshop.nl op om een keuze te maken waar je geen spijt van krijgt. 

Wat is de grootte van je laptop? 

De grootte van je laptop is waarschijnlijk iets waar je bij de aanschaf goed naar gekeken hebt. Het kan ook zijn dat je de keuze voor een bepaalde afmeting hebt gemaakt op basis van gevoel in een fysieke winkel. Als je niet meer weet hoe groot je laptop is, kun je dit terugvinden op de doos, de stickers op de behuizing van je laptop of de (pak)bon die je bij aankoop van je mobiele PC hebt ontvangen. Op basis hiervan ga je filteren in een webshop waar laptoptassen worden verkocht. Zo bekijk je niet onnodig tassen die te groot of te klein zijn. 

Welke stof en kleur vind je prettig?

Veel geziene stoffen zijn leer en nylon. Beide hebben hun voor- en nadelen. Leer is over het algemeen duurder, maar straalt wel meer luxe uit. Nylon is iets dunner en lichter. Hier wordt soms padding gebruikt om je laptop beter te beschermen. Je gewenste kleur kun je matchen met een jas of andere kledingstukken of schoenen die je vaak samen zult dragen met je laptoptas. 

Welke andere spullen wil je erin meenemen? 

Vaak neem je andere spullen mee, naast je laptop, zoals papieren, boeken, pennen, opladers en dergelijke. Het is praktisch als je laptoptas dan veel zijvakjes aan de binnen-  of buitenkant van de tas heeft. Zo vind je je spullen gemakkelijk terug Of misschien wil je je laptoptas wel zo compact mogelijk houden. In dat geval is het alsnog handig als je een (klein) vakje hebt voor je oplader. 

 

Verder willen het oog en de portemonnee ook wat. Jij bepaalt wat je mooi vindt een wat de uiteindelijke keuze wordt binnen je budget. Succes met shoppen!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *