Zomerse dames slippers voor 2018

Wanneer de temperaturen oplopen is het tijd om je zomerschoenen uit de kast te halen. Ben jij op zoek naar nieuwe zomerse slippers voor 2018? Je vindt verschillende stijlvolle en comfortabele exemplaren bij Birkenstock. Dit merk is gespecialiseerd in het ontwikkelen van zomerschoenen waar je dagenlang op kunt lopen. Bovendien maakt Birkenstock verschillende stijlvolle modellen, waardoor er voor iedereen wel een zomerschoen te vinden is. Je kunt gaan voor casual en comfortabel, maar ook stijlvolle slippers uitzoeken met een extra hoge sleehak. Zo loop jij er altijd trendy bij.

 

De unieke zool van Birkenstock

Het is de zool die de schoenen van Birkenstock zo speciaal maakt. Deze zolen vormen zich namelijk helemaal naar je voet. Hierdoor is zelfs een simpele slipper een heerlijke schoen om op te lopen. De zool bestaat uit verschillende lagen en is volledig uit kwalitatieve materialen opgebouwd. De ene laag zorgt ervoor dat de schok van je voeten gedempt wordt, de andere laag vormt zich volledig naar je voeten en biedt stevige ondersteuning, terwijl de bovenste laag vooral vocht absorbeert. Dankzij deze goede samenwerking van verschillende stoffen kan jij de hele zomer lang comfortabel rondlopen op je nieuwe slippers.

 

Welk model kies jij?

Geen enkele slipper van Birkenstock is hetzelfde. De verschillende modellen hebben allemaal weer een andere pasvorm. Vind je het fijn om je zo vrij mogelijk te voelen in de zomer? Ga dan voor de klassieke teenslipper van Birkenstock. Ben je juist een liefhebber van extra stevigheid? Dan is de Birkenstock Florida een goed model dankzij de vele ondersteunende bandjes. Alle modellen van het merk worden in verschillende kleuren gemaakt. Je kunt dus een slipper uitzoeken in neutrale kleuren zoals zwart of bruin, maar je zomer ook net wat fleuriger maken met slippers in opvallende kleuren zoals blauw, oranje of groen.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *