Zwart deurbeslag

Voor je binnendeuren heb je een deurbeslag nodig dat past bij zowel jouw deur als bij de rest van het interieur. Het deurbeslag bestaat uit een deurklink, een rozet en afhankelijk van de ruimte een slotplaatje of een toiletsluiting. In de meeste gevallen zul je voor je binnendeuren alleen een deurklink met bijpassend rozet nodig hebben. Voor het toilet is er naast de deurklink een toiletsluiting beschikbaar. Hiermee kun je de toilet of badkamer gemakkelijk sluiten en openen. Voor binnendeuren die een sleutelslot hebben is er ook een beslag beschikbaar waar je de sleutel in kunt steken. Een zwart deurbeslag is momenteel een echte trend aan het worden.

Waarom een zwart deurbeslag?

Een zwart deurbeslag is niet voor niets zo populair. Het heeft een prachtige moderne en strakke uitstraling en past dan ook in een modern interieur. Maar er zijn meer interieurstijlen waar een zwarte deurklink prachtig zal staan. Een industrieel interieur is ook erg trendy. Als basiskleuren worden hier vaak wit, zwart en grijs gebruikt. Een zwarte deurklink zal zeer goed staan in een industrieel interieur. Op een mooie strakke witte binnendeur zal zwart deurbeslag heel mooi contrasterend werken, maar een zwarte deurklink staat natuurlijk ook schitterend op een zwarte binnendeur.

Alle stijlen zwarte deurklinkers

Natuurlijk is een zwarte deurklinker ook in verscheidene stijlen verkrijgbaar. In een klassiek interieur kun je een deurklink goed combineren met hout in de deurklink of een deurklink in sierlijke en ronde vormen. Maar de meeste zwarte deurklinken zijn strak uitgevoerd. Maar ook hier zijn weer vele stijlen van. Strak maar met ronde vormen, vierkant of rechthoekig. Daarnaast kun je kiezen voor deurbeslag in hoogglans of matte uitvoering. Een van deze stijlen zal altijd bij je interieur passen. Met zwart deurbeslag ben je in ieder geval verzekerd van de meest moderne en trendy deurklinken die momenteel te koop zijn.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *