Zwarte deurklinken voor je interieur

Zwarte deurklinken voegen een modern tintje en allure toe aan je interieur. Zwarte deurklinken kunnen zowel in mat zwart als glanzend worden geproduceerd. En vergeet hierbij niet het retro aspect van jaren dertig deurklinken. Nog een bijkomend voordeel is het duurzame aspect van zwarte deurklinken voor je interieur, omdat ze veelal gemaakt zijn van hoogwaardige materialen.

 

Benadruk een strak en modern interieur

Wist je dat zwarte deurklinken uitstekend combineren met leren meubilair, moderne kasten, duurzaam hout en het gebruik van een aantal (glanzende) accessoires? Zwarte deurklinken voegen karakter toe aan iedere woning en het vormt een uitstekende combinatie met vele woonstijlen vandaag de dag. Standaard deurklinken ogen vaak saai en gewoontjes, maar door gebruik te maken van de diepe en rijke kleur zwart, voeg je een extra dimensie toe aan je interieur. Het gebruik van roestvrij staal voegt eveneens een duurzaam en krachtig aspect toe. 

 

Zwarte deurklinken in diverse woonstijlen

Zoals gezegd zijn zwarte deurklinken een goede combinatie met vele woonstijlen. Woonstijlen waar je aan kunt denken zijn onder meer: landelijk, klassiek, minimalistisch en industrieel. Een landelijk interieur maakt veel gebruik van lichte kleuren en door hier slim op in te spelen, waaronder door het gebruik van een volledig witte deur en een zwarte deurklink, vormt dit een speels en mooi contrast met elkaar. Ook het gebruik van rijke kleuren zoals zilver, goud, brons en zwart zijn goede combinaties.

Je zou denken dat een deurklink een minimale verandering teweegbrengt, maar niets is minder waar. Een deurklink weet veel teweeg te brengen, vooral als deze is voorzien van de kleur zwart. Het maakt je interieur stukken spannender en het zorgt voor een stijlvolle eyecatcher. Details maken een interieur vaak levendig en voegen bovendien nét dat beetje extra’s toe waar je interieur zo naar verlangt. 

 

Zwarte deurklinken voor vintage en retro woonstijlen

Vintage en retro woonstijlen maken veel gebruik van materialen zoals hout, steen en ander natuurmateriaal. Wellicht denk je bij deze woonstijl dat een zilveren deurklink al volstaat, maar ook dit kan anders. Een zilveren deurklink voegt helaas geen vernieuwend effect toe. Zwarte deurklinken zorgen voor vernieuwing, ook in je retro of vintage interieur.

Tenslotte is het goed om te weten dat je interieur een mix kan zijn van alle genoemde woonstijlen in dit artikel. Dit houdt in dat je eigenlijk een soort van mix en match interieur realiseert. Wat dacht je bijvoorbeeld van een klassieke zwarte deurklink, in combinatie met een stoer interieur? Ook kun je meubels voorzien van zwarte grepen om eenheid te doen ontstaan.

 

Bron: Vrijesectorwonen.nl

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *